#43 Kiskon avolouhos 2010-11-03

Kiskon avolouhos in Kisko, Finland
44 minutes, max depth 20.7 m, water 7°C
Buddies:

Lähtö pohjoisrannasta, lähdettiin kiertämään louhosta myötäpäivään. Alussa käytiin pohjalla kuopassa n. 20 metrissä, sitten tultiin takaisin hieman matalampaan ja jatkettiin seinämää pitkin. Vastakkaisella puolella noustiin n. 10 metriin, pohjassa oli kenkä ja tekojalka. Seottiin hieman suunnasta kiviröykkiötä kiertäessä ja päädyttiin palaamaan samaa reunaa lähtöpaikkaa kohti. Turvapysähdys osin välivedessä, pohja n. 7 metrissä. Nähtiin muutamia kaloja ja hienoja seinämiä (yksi negatiivinen). Sukelluksen loppuvaiheessa loppui snorkkeli, jätettiin pystyyn pohjassa olevaan reikään (pinnalla selvisi, että oli pudonnut yhdeltä sukeltajista). Sukelluksen lopussa tuli viileä muttei liian kylmä.

Tags:

Comments are closed.